Video portokalli 31 dhjetor 2013

15.08

Yjesia 10, 31 Dhjetor 2013 Per vete, Edi Oga, Skrapi, Ramadani, Drejtori

6.52

Portokalli, 13 Tetor 2013 - Gagaci Nasi (Radio Kashari)

10.62

Portokalli, 15 Dhjetor 2013 - Skrapi, Ramadani (Predha e Ramadanit)

8.63

Yjesia 10, 31 Dhjetor 2013 Skifteri

11.68

Portokalli, 1 Dhjetor 2013 - Radio Kashari dhe Betimi i ftuari

4.53

Yjesia 10, 31 Dhjetor 2013 Kenga mbyllese (10 vjet Portokalli)

5.85

Portokalli, 15 Dhjetor 2013 - Skifteri (Kush e vodhi Statusin)

10.60

Portokalli, 1 Dhjetor 2013 - Skrapi, Eneda (Sweet child of mine)

10.42

Portokalli, 22 Dhjetor 2013 - Radio Kashari dhe Skrapi (I ftuari)

9.30

Portokalli, 8 Dhjetor 2013 - Skrapi, Ramadani (Keni hekra te vjetra)

9.30

Yjesia 10, 31 Dhjetor 2013 Betimi

4.33

Portokalli, 22 Dhjetor 2013 - Django (Do e kerkosh mamin)

6.72

Yjesia 10, 31 Dhjetor 2013 Gjini, Luli, Berta

6.27

Portokalli, 1 Dhjetor 2013 - Ramadani (Flamuri i Ramadan Kafshes)

8.78

Portokalli, 27 Tetor 2013 - Radio Kashari dhe Drejtoreshat

8.08

Portokalli, 8 Dhjetor 2013 - Radio Kashari (Celular dhurate)

7.67

Yjesia 10, 31 Dhjetor 2013 Skrapi Femijet

5.27

Portokalli, 22 Dhjetor 2013 - Berberi, Klienti (10 mije lekshi)

4.83

Portokalli, 22 Dhjetor 2013 - Gjini, Lul Basha (Direktivat e Lulushit)

6.05

Portokalli, 22 Dhjetor 2013 - Sjelljet (Jeta e nates)

6.38

Portokalli, 15 Dhjetor 2013 - Django, Muli (Ne chat)

6.13

Portokalli, 24 Nentor 2013 Skifteri Laciani

5.97

Portokalli, 15 Dhjetor 2013 - Radio Kashari (Ai qe erdhi nga fshati dhe u be i famshem)

7.18

Portokalli, 8 Dhjetor 2013 - Skifteri (Xhinset e Francesko Totit)

5.33

Portokalli, 15 Dhjetor 2013 - Betimi, Berta (Vip-i)

ganteng ganteng serigala episode 1 part 2
9.68
Portokalli ( Gagaci dhe burgu )
By: Fabio Fbi
7.70
Yjesia 10, 31 Dhjetor 2013 Artiola Toska
By: TopChannelAlbania
9.30
Yjesia 10, 31 Dhjetor 2013 Betimi
By: TopChannelAlbania
8.63
Yjesia 10, 31 Dhjetor 2013 Skifteri
By: TopChannelAlbania
4.53
Yjesia 10, 31 Dhjetor 2013 Kenga mbyllese (10 vjet Portokalli)
By: TopChannelAlbania
15.08
Yjesia 10, 31 Dhjetor 2013 Per vete, Edi Oga, Skrapi, Ramadani, Drejtori
By: TopChannelAlbania
11.77
Yjesia 10, 31 Dhjetor 2013 Nostalgjia
By: TopChannelAlbania
7.67
Yjesia 10, 31 Dhjetor 2013 Skrapi Femijet
By: TopChannelAlbania
6.72
Yjesia 10, 31 Dhjetor 2013 Gjini, Luli, Berta
By: TopChannelAlbania
6.05
Portokalli, 22 Dhjetor 2013 - Sjelljet (Jeta e nates)
By: TopChannelAlbania
7.60
Portokalli, 22 Dhjetor 2013 - Nostalgjia (Kur u kthy goca nga aksioni)
By: TopChannelAlbania
6.98
Portokalli, 22 Dhjetor 2013 - Poetet (Nata politike)
By: TopChannelAlbania
10.42
Portokalli, 22 Dhjetor 2013 - Radio Kashari dhe Skrapi (I ftuari)
By: TopChannelAlbania
7.77
Portokalli, 22 Dhjetor 2013 - Thelleza, Plaka e jugut, Edi Rama
By: TopChannelAlbania
8.62
Portokalli, 22 Dhjetor 2013 - Luzja, Asllani, Berta (Rritja e pensionit)
By: TopChannelAlbania
6.92
Portokalli, 22 Dhjetor 2013 - Kapo, Analistet (Analistet vene ne gjume femijet)
By: TopChannelAlbania
3.15
Portokalli, 22 Dhjetor 2013 - Kori i gazetareve (Sipas debora zbardhi malet)
By: TopChannelAlbania
4.83
Portokalli, 22 Dhjetor 2013 - Gjini, Lul Basha (Direktivat e Lulushit)
By: TopChannelAlbania
4.33
Portokalli, 22 Dhjetor 2013 - Django (Do e kerkosh mamin)
By: TopChannelAlbania
6.33
Portokalli, 22 Dhjetor 2013 - Drejtori, Berta (Berta bodigardi drejtorit)
By: TopChannelAlbania